[dhvc_form id="156"]

Jämställdhetsprodukter

Har du försökt att få ut din produkt på marknaden utan att lyckas? Vill du visa upp din produkt men vet inte hur? Har du en idé som inte är utvecklad färdigt än men som du vill få råd och stöd runt.

Kontakta oss då!

För att vi ska vara intresserade av att ta del av din produkt, idé så ska den gynna jämställdhet på ett eller annat sätt. Den ska vara lätt att förstå, inte forskarmaterial, utan lättsamt, roligt eller på annat sätt som kan locka gemene hen även utan speciella förkunskaper gällande jämställdhet.

Skicka materialet/produkten till;

Mail: info@jamstalldhetsbutiken.com

Rubrik: Jämställdhetsprodukt och beskriv i texten Vem som står bakom produkten, Vad syftet är med produkten och Varför du vill att den ska ut på marknaden.

Alternativt till;
CaroKomp AB
Nygårdsgatan 11B
667 34 FORSHAGA

Vi återkopplar till er oavsett svar.

Om vi blir intresserade av er/din produkt kommer vi att lägga in den till försäljning i jämställdhetsbutiken och sälja den på kommission.

Det vill säga;

Att sälja på kommission innebär att du får betalt först när vi har sålt din produkt och att vi tar en procentuell del av försäljningspriset.

  • En kommissionär (dvs CaroKomp AB) har inte köpt varorna av dig utan säljer dessa för din räkning. Eventuellt osålda varor returneras vanligen.
  • En kommissionär har rätt till ersättning, provision, under den tid som den är kommissionär och i vissa fall även en tid därefter.
  • Det är mycket viktigt att det upprättas avtal mellan parterna. Exempel på ett avtal kan du se här.