[dhvc_form id="156"]

Om CaroKomp AB och Jämställdhetsbutiken

CaroKomp AB och där Jämställdhetsbutiken är en del av företaget drivs av mig Carola Ågren. Jag startade företaget 2008 och huvuduppdragen var då främst konsult i Socialfondsprojekt och där jämställdhetsintegrering ofta ingick. Idag hjälper jag till på många olika sätt och utgår från kundens behov gällande jämställdhetsutveckling. 
Jämställdhet har hela tiden varit ett mycket stort intresse och när jag läste genusvetenskap gav det mig massor av AHA-upplevelser, frågor och svar runt jämställdhet och kön. Är det därför jag känt som jag känt? Är det därför saker är som de är? Ja, massor som efter det upptagit mitt sätt att tänka och mitt sätt att leva. Och idag efter att i många år jobbat med jämställdhetsfrågor har jag både lång erfarenhet och kompetens runt frågan.
En lärdom är att många upplever det som svårt då det handlar om att djupgående attityder, värderingar och könsmönster ska förändras på ett eller annat sätt. Forskning och faktaböcker finns det ganska mycket av men det behövs mer lättillgängligt material gällande jämställdhet, även om det fortfarande ska utgå från forskning och statistik, så därför bestämde jag mig för att starta upp Jämställdhetsbutiken 2018.  
I Jämställdhetsbutiken finner ni böcker, produkter och tjänster som oftast har ett klart och tydligt budskap gällande jämställdhet men kan även ha ett annat tema och där jämställdhet är inbakat i berättelsen.
Oavsett så genomsyras alla böcker, produkter och tjänster av ett jämställdhetsperspektiv.
”Det är en dröm som blir sann och jag hoppas verkligen att många hittar till hemsidan” Carola Ågren
Carola till Hemsidan